Lokal u Budvi zatvoren na tri dana zbog ponavljanja prekršaja
Ilustracija

Vlasnik drugog objekta kažnjen novčano

Lokal u Budvi zatvoren na tri dana zbog ponavljanja prekršaja

Inspekcija je sinoć zatvorila jedan lokal u Budvi na tri dana zbog kršenja epidemioloških mjera, dok je vlasnik drugog objekta novčano kažnjen, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Sinoć je zatvoren ugostiteljski objekat u Budvi na tri dana zbog ponavljanja istog prekršaja, dok je jedan ugostiteljski objekat novčano kažnjen zbog nepoštovanja epidemioloških mjera. Narednih dana pojačaće se nadzor nad poštovanjem mjera.Molimo sve ugostitelje da poštuju mjere”, saopštila je Uprava za inspekcijske poslove na Tviteru.

Ministarstvo zdravlja najavilo je juče da će u slučaju da ugostiteljski objekat više od jednom prekrši mjere zaštite od koronavirusa, narednom prilikom biti zatvoren od tri do 30 dana. Ministarstvo, u saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove, upozorava vlasnike ugostiteljskih i ostalih uslužnih objekata kao i priređivače igara na sreću da će se kršenje Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti bez oklijevanja kažnjavati.

Oni su upozorili da kažnjavanje neće samo biti novčano,  već i zatvaranjem i pečaćenjem objekata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.