Milioner gradi hotel u Perastu, biće posvećen Lepoj Breni
Lepa Brena

Milioner gradi hotel u Perastu, biće posvećen Lepoj Breni

Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako. Velika balkanska zvijezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M. S. koji odavno živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da jedan kompleks hotela nosi naziv po njenom nadimku.

Zidanje ovog objekta uskoro počinje na crnogorskom primorju, i to na njegovoj djedovini s majčine strane u Perastu. Hotel će kompletno biti uređen po svjetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko cijeni i poštuje  muzičku divu da će u objekat za odabrane turiste iz svijeta da uloži čak tri miliona eura.

Hotel će imati šest zvjezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj dio zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati "Brenin kutak". Inače, kako piše "Kurir", na svakom spratu u hodnicima će biti pjevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

M. S. je udovac, ima petoro djece i osmoro unučadi. Njegova supruga je toliko bila lijepa da ju je on zvao "moja Lepa Brena". Iz ljubavi prema pokojnoj ženi, ali i poštovanja prema liku i djelu Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života.

Brena već nekoliko dana uživa na Jadranskom primorju, gdje krstari sa prijateljima i suprugom Slobodanom Živojinovićem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.