Zavirite u dom Isaka Šabanovića, pogledajte šta njegova porodica kaže o učešću u Zvezdama Granda(VIDEO)
Isak Šabanović, foto: Grand online

Zavirite u dom Isaka Šabanovića, pogledajte šta njegova porodica kaže o učešću u Zvezdama Granda(VIDEO)

Isak Šabanović, takmičar "Zvezda Granda" za kojim od početka takmičenja vlada veliko interesovanje, otvorio je vrata svog doma u Bijelom Polju, gdje živi sa roditeljima i bratom.

"Welcome to my world (dobrodošli u moj svijet). Ovo je moj dom, tu sam rođen u cvijeću livada",poručio je Isak pjevajući.

U domu Šabanovića preovladavaju bijeli i sivi donovi,  ima mnogo dekorativnih figura, porodičnih fotografija i originalnih slika. Isak je za Grand online kazao da je za uređenje enterijera bila zadužena isključivo njegova mama Vanja.  

"Sve ove slike je radila moja majka. Ona je novinar, a inače voli i da slika, da pravi kolače, medenjake i to one što prodajemo za osmi mart", kazao je Isak.

U njegovoj sobi na zidu ispisani su stihovi njegovog omiljenog pjevača Tife, ali i poseban datum za njega. 

"Zanima vas zašto baš Tifa, pa volim Tifu. Na zidu piše 6.7.2013., tad sam napunio 18 godina, a istog dana je bilo i 33 godine od kad Tifa postoji", objašnjava roker. Pored stihova pjesme "Diznilend" i njemu bitnog datuma, zid momačke sobe krasi i lik omiljenog pjevača, kao i logo omiljenih grupa- "Vatrenog poljupca", "Bijelog dugmeta" i "Riblje čorbe". 

Pokazao je i klavijaturu na kojoj je vježbao.

"Ćale je svirao na ovoj klavijaturi, mnogi muzičari su svirali na njoj, a i ja sam učio na istoj. Sad radi samo klavir, neke dirke uopšte i ne rade, nema više ni dinamiku, dirke su zaprljane", navodi Isak.

Tokom korone je kaže ravio i žurke na balkonu.  

"Prava žurka je zapravo u dvorištu, tu često pečemo roštilj kad imamo para (smijeh). Šalim se, svi damo po pet eura i kad god je lijep dan, mi u velikoj bašti pravimo žurku", priča Šabanović

U razgovoru za Grand Online, njegova majka Vanja priznaje da joj je prazna kuća od kad se Isak takmiči u "Zvezdama Granda". Kaže da joj nedostaje vrijeme kada je cijela porodica bila na okupu. 

"Nekako on uvijek kad dođe kući unese neku radost. Oduvek je volio muziku, ali ni ja ni njegov otac nismo bili za to da mu muzika bude prioritet",ističe njegova majka, dok na pitanje da li Isak može da odnese pobjedu u ovoj sezoni, odgovara:

"Nemam neki osjećaj za to takmičenje, samo znam da je on to što je pokazao u Grandu. Može da bude i peti i deseti u finalu, on je za mene svakako najbolji", kaže Vanja. 

Kako izgleda dom Isaka Šabanović i kakvu žurku je napravio za ekipu Grand Online, pogledajte u videu:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.