Francuska uvrstila Crnu Goru na zelenu listu
ilustracija

Francuska uvrstila Crnu Goru na zelenu listu

Vlada Francuske uvrstila je Crnu Goru na zelenu listu za putovanja, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

O tome ih je, kako navode, obavijestila crnogorska ambasada u Parizu. Naglašavaju da su njihovi napori u borbi protiv koronavirusa urodili plodom.

Putnicima koji dolaze iz „zelene zone“ a koji su primili dvije doze neke od vakcina koje su autorizovane u Evropskoj uniji – Fajzer, AstraZeneka, Džonson i Džonson, Moderna, 14 dana prije putovanja, dozvoljen je ulazak u Francusku uz dokaz o vakcinaciji - pojašnjeno je.

“Oni koji nijesu vakcinisani u cjelosti, ili su nepotpuno vakcinisani moraju imati negativan PCR test ili test antigena izdat najmanje 72 sata prije putovanja”, naveli su iz Ministarstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.