Joković uručio trideset članskih karata novim članovima SNP-a
Foto:SNP

Joković uručio trideset članskih karata novim članovima SNP-a

Večeras je u prostorijama mjesnih odbora SNP Tološi, Momišići, Blok V, VI i IX i 1. maj predsjednik SNP CG Vladimir Joković svečano uručio trideset članskih karata novim članovima te partije.

Dodjeli članskih karata su prisustvovali i potpredsjednici partije Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić, poslanik Dragan Vukić,  potpredsjednici Odbora SNP Glavnog grada Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović, i predsjednica OO SNP Golubovci Slađana Kaluđerović.

Rašo Nikić, član Glavnog odbora SNP ispred MO Tološi, je poželio dobrodošlicu novim članovima partije.

"SNP je uvijek bila porodica i srećan sam što se ta porodica sada širi. Naša partija će uvijek biti simbol pravde, istinoljubivosti i tolerancije", kazao je Nikić.

Potpredsjednik Dragan Ivanović je upoznao prisutne sa aktivnostima vezanim za Kongres partije koji je zakazan za 31. jul, te istakao da se SNP vraća na staze stare slave i snage i da to niko ne može zaustaviti, te da će to biti potvrđeno na devetom Kongresu.

Potpredsjednik Dragoslav Šćekić je istakao da je SNP partija koju odlikuje kontinuitet i koja se može pohvaliti dobrom povezanošću između različitih generacija koje je čine, kao i da će nastojati da se i dalje bore za dobro i napredak svih građana.

Predsjednik Vladimir Joković je poželio novim članovima mnogo sreće i zdravlja i da se u narednom periodu što više sastaju i sarađuju na korist svih. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.