Plaža na Adi Bojani spremna za turiste, potrošeno oko 80.000 eura

Plaža na Adi Bojani spremna za turiste, potrošeno oko 80.000 eura

Dana 18. juna 2021. godine završeni su hitni radovi na zaustavljanju erozije plaže na zapadnom dijelu Ade Bojane. Plaža je revitalizovana i stavljena u punu turističku upotrebu, objavilo je Ministarstvo ekonomskog razvoja.

Zajedničkim snagama Ministarstva ekonomskog razvoja kao koordinatora i nadležnih institucija na čelu sa Vojskom Crne Gore i Javnim preduzećem Morsko Dobro realizovane su hitne mjere na prihranjivanju kupališta, te je formirana nova pješčana površina dužine cca 300m, a širine cca 35m (dakle, skoro 11.000 m2), koja je već u punoj upotrebi u sklopu turističkog kompleksa na ostrvu - naveli su iz MEKa.

Raduje i činjenica da su aktivnosti realizovane sa ukupnim troškom od oko 80.000 eura, što je višestruko manje u odnosu na ranije projekcije od preko 300.000 eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.