Damjanović: Vlada bez ideja i rješenja prepisuje kao loš đak
Sanja Damjanović

Damjanović: Vlada bez ideja i rješenja prepisuje kao loš đak

Savjet za inovacije i pametnu specijalizaciju konstituisan je prije dvije godine, 1. avgusta 2019 godine, poručila je Sanja Damjanović, potpredsjednica DPS-a Crne Gore.

Poručuje da je prva sjednica Savjeta kojom je predsjedavao tadašnji premijer Duško Marković, održana je u decembru 2019. godine, upravo na dan kada je ova razvojna strategija dobila zvanično zeleno svijetlo od strane Evropske komisije.

Dodaje da je Crna Gora i dalje jedina zemlja EU kandidat koja je usvojila ovu strategiju.

"Umjesto da radi na implementaciji Akcionog plana, i kreira Akcioni plan za 2021. godinu, ova krnja Vlada neznanja formira već postojeći Savjet", zaključila je Damajnović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.