BD: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju droge
Osumnjičeni zaustavljen i kontrolisan kao motociklista

BD: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju droge

Pripadnici Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika, lišili slobode jednu osobu zbog krivičnog djela a protiv jedne podnijeli prekršajnu prijavu zbog zloupotrebe narkotika.

"Budvanska policija je lišila slobode N.A. (24) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je zaustavila motocikl kojim je upravljao N.A. i kontrolom pronašla preko 60 grama marihuane i manju količinu hašiša kao i 850 eura za koje se sumnja da potuču od  ulične prodaje narkotika", saopštila je Uprava policije.

Protiv F.K. (22) iz Budve policija je, kako se dodaje, podnijela prekršajnu prijavu jer je izvršio prekršaj iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga.

Kod njega su, naime, pripadnici budvanske policije pronašli marihuanu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.