Najveći broj oboljelih na 10.000 stanovnika u Pljevljima
Pljevlja

Najveći broj oboljelih na 10.000 stanovnika u Pljevljima

U Crnoj Gori je po opštinama najveći broj slučajeva koronavirusa na deset hiljada stanovnika registrovano u Pljevljima, na drugom mjestu su Rožaje, zatim slijede Andrijevica i Šavnik.

U Pljevljima je registrovano 20 zaraženih na deset hiljada stanovnika, u Rožajama 17, a u Andrijevici i Šavniku po 13,prenosi Mina.

U Podgorici, Petnjici i na Žabljaku registrovano je po deset oboljelih na deset hiljada stanovnika, Tivtu i Budvi po devet, Tuzima, Bijelom Polju i Gusinju po osam.

U Beranama i Mojkovcu registrovano je po sedam zaraženih na deset hiljada stanovnika, u Baru šest, Kotoru pet, Cetinju, Herceg Novom i Plužinama po četiri.

U Nikšiću i Danilovgradu registrovana su po tri oboljela na deset hiljada stanovnika, Plavu dva i u Ulcinju jedan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.