Ibrahimović:  Bošnjačka stranka najbolji projekat bošnjačkog naroda od obnove crnogorske nezavisnosti
Ervin Ibrahimović

"Neophodno očuvati jedinstvo stranke"

Ibrahimović: Bošnjačka stranka najbolji projekat bošnjačkog naroda od obnove crnogorske nezavisnosti

Jedinstvo Bošnjačke stranke je najveća snaga i čuvanje jedinstva stranke naš je prioritet, kazao je za Dan kandidat za predsjednika te partije Ervin Ibrahimović nakon što je ozvaničeno da je kandidat za predsjednika stranke u susret predstojećem kongresu.

"Izuzetna mi je čast što sam od strane svih odbora BS, ali i od svih članova glavnog odbora, predložen za predsjednika stranke. Ukoliko se ta podrška potvrdi i na kongresu, vjerujem da ću zajedno sa novim rukovodstvom, članovima, simpatizerima i svima kojima je BS u srcu tu podršku i opravdati", naveo je Ibrahimović.

On smatra da je Bošnjačka stranka najbolji projekat bošnjačkog naroda od obnove crnogorske nezavisnosti.

"Bošnjačka stranka će biti siguran izbor za sve one koji baštine ideje jednakosti, zajedništva, suživota, antifašizma, multietničnosti i multikulturalizma. Jedinstvo Bošnjačke stranke je najveća snaga i čuvanje jedinstva stranke naš je prioritet", istakao je Ibrahimović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.