Kandidati za direktora Aerodroma CG sa zavidnim iskustvom
ilustracija

Kandidati za direktora Aerodroma CG sa zavidnim iskustvom

Većina prijavljenih kandidata na konkursu za mjesto izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore posjeduje zavidno iskustvo u vazdušnom saobraćaju, ekonomiji i menadžmentu, saopšteno je iz te kompanije.

To je ocjena Komisije koju je formirao Odbor direktora Aerodorma Crne Gore, a čiji je posao u predhodnom periodu bio da ocijeni da li su ispunjeni svi formalno pravni uslovi koji se zahtijevaju od kandidata.

"Oglas za izbor izvršnog direktora izazvao je veliko interesovanje, tako da se prijavio veliki broj kandidata iz zemlje i inostranstva.Odbor direktora ACG je tim povodom izrazio zadovoljstvo, budući da se radi o specifičnoj djelatnosti. U ponedeljak će Komisija obaviti intervju sa kandidatima koji su ušli u uži izbor, nakon čega će u najskorije vrijeme donijeti odluku o izboru izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.