Ivan Vuković

Vuković o najavljenoj smjeni Popovića

"Nastavlja se revanšističko divljanje vladajuće većine"

Mještani Risna sjutra će u 9 sati blokirati raskrsnicu koja vodi do Specijalne bolnice Risan u znak protesta zbog najavljene smjene direktora te ustanove dr Vlada Popovića.

Tim povodom reagovao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, koji je poručio da se nastavlja revanšističko divljanje vladajuće većine.

"Najavljena je smjena direktora bolnice u Risnu, sjajnog mladog doktora Vlada Popovića, kojim se ponosi čitava Crna Gora. Čestitke građanima Risna na reakciji", napisao je Vuković na Tviteru.

Kako piše u najavi na društvenim mrežama, Popović je jedan od najboljih evropskih i svjetskih stručnjaka iz oblasti neuro-hirurgije.

"Dužni smo svi da sjutra izađemo na ulicu i damo podršku Vladu Popoviću", piše u najavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.