Beograd: Mašinovođa uspio da zakoči dok je na pruzi bio muškarac

Beograd: Mašinovođa uspio da zakoči dok je na pruzi bio muškarac

Muškarac star oko 35 godina povrijeđen je na pruzi nedaleko od željezničke stanice Tošin Bunar na Novom Beogradu, kad je na njega naletio voz. Na sreću, tragedija je izbjegnuta jer je mašinovođa uspeo da zakoči, piše N1 Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je stajao na šinama, nešto prije 17.30h, kada ga je spazio mašinovođa.

Službe Hitne pomoći izašle su na lice mjesta, muškarac je komunikativan, ali ima povrede glave, javljaju Večernje novosti.

Željeznički saobraćaj u smjeru ka Batajnici je bio obustavljen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.