Fatić: Krivokapić blamirao državu, potvrdio ispravnost politika prethodnih Vlada
Bogdan Fatić, Foto: DPS

Fatić: Krivokapić blamirao državu, potvrdio ispravnost politika prethodnih Vlada

Na današnjoj konferenciji prilikom zvanične posjete Sarajevu, premijer Krivokapić je potvrdio ispravnost dobrosusjedske politike koju vodimo svih ovih godina, saopštio je Bogdan Fatić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Upravo zahvaljujući našoj politici Crna Gora nema spornih pitanja sa BiH, a za sram, stid i neprijatnost koju je premijer osjetio prema domaćinima, neka zahvali svom aktuelnom ministru, negatoru genocida u Srebrenici", naveo je Fatić.

Dodaje da mu je isto tako drago što je premijer bio u prilici pohvaliti se rezultatima dosadašnje vlasti, sa posebnim akcentom u oblasti turizma iz 2019. godine.

"Ni ovog puta svojim gafovima premijer Krivokapić nije propustio da u prepoznatljivim manirima izblamira i sebe i državu. Izazivao je podsmjehe i pokazao da se njegova sjećanja i emocije prema Sarajevu bude, tek sa pomišlju na kafanu", zaključio je Fatić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.