Krivične prijave protiv 5 lica: Krijumčarili garderobu i gazirane sokove, zaplijenjena roba u vrijednosti od oko 62.500 eura
ilustracija

Rožaje

Krivične prijave protiv 5 lica: Krijumčarili garderobu i gazirane sokove, zaplijenjena roba u vrijednosti od oko 62.500 eura

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su tokom aprila 2021. godine, sprovodeći aktivnosti u cilju suzbijanja sive ekonomije, sproveli više akcija usmjerenih na suzbijanju krijumčarenja iz Srbije u Crnu Goru.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije u ovim aktivnostima zaplijenjena je roba ukupne vrijednosti od oko 62.500 eura, dok su protiv pet osoba podnijete krivične prijave.

"U četiri aktivnosti, koje su sprovedene u periodu od 9. do 20. aprila 2021. godine, policija je kontrolisala vozila i jedan napušteni objekat, kao i dokumentaciju za robu koja je u vozilima prevožena, kojom prilikom je utvrđeno da lica ne posjeduju adekvatnu prateću dokumentaciju za pronađeno", saopšteno je.

Policija je zaplijenila garderobu i veću količinu gaziranih sokova za koje se sumnja da su prokrijumčareni iz Srbije.

"Krivične prijave su podnijete protiv: E.K. (29) iz Podgorice, E.L. (26) iz Novog Pazara, S.G. (33) iz Plava,  R.N. (48) iz Podgorice i E.Š. (21) iz Rožaja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.