Nikšićanin osumnjičen da je obljubio maloljetnika
Ilustracija

Sinoć uhapšen

Nikšićanin osumnjičen da je obljubio maloljetnika

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su brzo reagovali i lišili slobode jednu mušku osobu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljene polne radnje koje je izvršio na štetu maloljetnika, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se pojašnjava da je sinoć oko 22.50 časova policiji otac maloljetnog dječaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog maloljetnog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predjelu glave.

Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obavještenja. Takođe, obavještenja su prikupljena i od maloljetnika.

Oštećenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć i njemu su konstatovane lake tjelesne povrede.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. (62) iz Nikšića liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo", zaključili su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.