Na graničnom prelazu Ilino brdo spriječeno krijumčarenje skanka
Foto: Uprava policije Crne Gore

Saopšteno iz Uprave policije

Na graničnom prelazu Ilino brdo spriječeno krijumčarenje skanka

Službenici Sektora granične policije i Sektora za borbu protiv kriminala su danas, sprovodeći višemjesečne aktivnosti na suzbijanju krimjumčarenja opojnih droga, na izlazu iz Crne Gore zajedno sa službenicima Uprave carina zaplijenili oko 20 kilograma skanka.

"Granična policija i pripadnici Uprave carina su 3. aprila oko 9.20 časova na graničnom prelazu Ilino brdo kontrolisali vozilo marke „Peugeot 407“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljala N.V. (28) iz Podgorice", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode detaljna kontrola navedenog vozila je odrađena na graničnom prelazu Klobuk zbog nedostatka smještajnih kapaciteta i loših vremenskih ulova.

"Ovom prilikom zahvaljujemo kolegama iz Bosne i Hercegovine koji su crnogorskoj policiji i carini usupili namjenski prostor za detaljnu provjeru", kazali su iz UP-a.

Službenici granične policije i carinski službenici su primjetili prepravke na rezrvoaru vozila gdje su i pronađena skrivena pakovanja sa sadržajem opojne droge.

Zaplijenjena su ukupno 24 pakovanja sa sadržajem opojne droge skank težine oko 20 kilograma, te je na ovaj način spriječeno krijumčarenje navedene opojne droge.

N.V. je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.