Šest osoba će odgovarati za nasilničko ponašanje izvršeno sinoć u Gusinju
Foto: Screenshot

Saopšteno iz Uprave policije

Šest osoba će odgovarati za nasilničko ponašanje izvršeno sinoć u Gusinju

Pripadnici policije su identifikovali lica koja su sinoć, tokom trajanja auto kolone koja je prolazila kroz Gusinje, izašla iz vozila i fizički napala jedno lice. Protiv šest osoba podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršile nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Po saznanju da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Gusinju tučom službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav su preduzeli aktivnosti na identifikaciji lica sa snimak sa društvenih mreža na kojem se vidi kako šest lica fizički napada A.G. (25) iz Gusinja

Policija je identifikovala A.M. (19), D.B. (20), E.A. (20), Dž.Š. (18), E.M. (18) i N.H. (19).

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se protiv osumnjičenih podnese krivična prijava zbog sumnja da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede", dodaje se u saopštenju.

Oštećenom A.G. je pružena ljekarska pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Policija je prikupila obavještenja od osumnjičenih i svjedoka ovog događaja.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.