U Egipat preko Lovćenca: Miss Eco Montenegro Una Mugoša posjetila udruženje Crnogoraca
Una i Aleksa

U Egipat preko Lovćenca: Miss Eco Montenegro Una Mugoša posjetila udruženje Crnogoraca

Mlada Podgoričanka Una Mugoša je djevojka kojoj je ove godine pripala laskava titula Miss Eco Montenegro 2020/21 i dobila je priliku da predstavlja svoju državu Crnu Goru na predstojećem takmičenju Miss Eco International 2020/21, koje se održava u gradu Šarm el Šeik u Egiptu.

Tokom puta za Egipat, Una je iskoristila slobodno vrijeme do leta i posjetila udruženje Crnogoraca u Lovćencu u Vojvodini.

Mugošu je na aerodromu u Beogradu dočekao predsjednik Narodnog udruženja Crna Gora iz Lovćenca Aleksa Giljen.

unaialeksa4

Prilikom sastanka, Mugoša je izrazila veliko zadovoljstvo prijemom, shodno činjenici da je prvi put ovdje, Mugoša je rekla da je Lovćenac zaista srce Crnogorske dijaspore  i još jednom se zahvalila Giljenu na gostoprimstvu, saopšteno je iz NUCG Loćenac.

Giljen i Mugoša su tokom razgovora govorili o mogućem pokretanju takmičenja Miss crnogorske dijaspore, imajući u vidu da imamo puno prelijepih Crnogorki u našoj dijaspori.

Predsjednik Giljen je u svoje ime i u ime, Nikole Muhadinovića, na kraju uručio poklon Uni u vidu knjige Slobodana B.Medojevića  “Crnogorsko iseljeništvo kroz serijske publikacije u XIX i XX vijeku.” , poželio joj visok plasman na predstojećem takmičenju i da na najljepši mogući način predstavi Crnu Goru kao ekološku ljepoticu.

unaialeksa3

Mugoša se zahvalila na poklonu i željama uz obećanje da će uskoro ponovo posjetiti Lovćenac.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.