Budućnost Voli pobijedila Crvenu zvezdu

Budućnost Voli pobijedila Crvenu zvezdu

Budućnost VOLI je slavila u derbiju ABA lige protiv Crvene zvezde 83:63 (24:12,19:20, 24:14, 16:17).

U derbiju ABA lige, utakmici koja je obilježila prethodna dva finala ABA lige (prošle godine odlukom čelnika liga je bila prekinuta) navijači su kraj ekrana imali priliku da uživaju u jednoj fenomenalnoj partiji čete Dejana Milojevića.

Fenomenalna partija cijelog tima, na obije strane terena. 

"U odbrani jednostavno smo zaključali sve puteve ka košu, i apsolutno dominirali reketom, a u napadu smo imali priliku da vidimo i sjajne prodore i odličan šut za tri poena.

Još jednom su naši momci odgovorili sjajno na važnost utakmice, i ovakva igra i pristup raduju pred utakmce TOP 8 faze Evrokupa sa francuskom Monakom", navode iz KK Budućnost Voli.

Dejan Milojević je odlučio da u prvoj petorci večeras istrče Džastin Kobs, Petar Popović, Melvin Edžim, Danilo Nikolić i Vili Rid.

Edžim je meč završio sa 18 poena, Ivanović sa 14, Kobs sa 13 i 6 asistencija, Danilo Nikolić i Dela Vale su dali po 10 poena.

"Sada nas čeka još jedna turneja, gdje ćemo u usklopu TOP 8 faze igrati protiv francuskog Monaka", navode iz KK Budućnost Voli.

Budućnost sada ima isti skor kao i Zvezda - 17 pobjeda i 3 poraza, ali je bolja u međusobnim duelima, pa je u najboljoj situaciji pred finiš regularnog dijela takmičenja. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.