OO DPS Nikšić: Počeli upadi od strane DF-a, dajemo rok policiji do 15h da uspostavi kontrolu ili preuzimamo stvar u svoje ruke
Demokratska partija socijalista, Nikšić

OO DPS Nikšić: Počeli upadi od strane DF-a, dajemo rok policiji do 15h da uspostavi kontrolu ili preuzimamo stvar u svoje ruke

Danas je u naselju Dragova Luka u Nikšiću došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Marka Kovačevića kojom prilikom je otet birački materijal, spriječen birački odbor da izađe na teren i pretučeno jedno lice, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću.

Iz DPS-a poručuju da se sve ovo desilo na očigled pripadnika Uprave policije.

"Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme.  Pozivamo sve da ovo upozorenje shvate krajnje ozbiljno jer smo spremni i odlučni da odbranimo pobjedu od četničkih hordi", naglasili su iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.