Pucnjava u centru Podgorice: Ranjen muškarac, napadač uhapšen u taksiju

Boris Radoslavić (29) teško je ranjen u pucnjavi u centru Podgorice, a policija je zbog pokušaja ubistva tog Podgoričanina uhapsila Stefana Stanišića (33).

Pucnjava se desila u Balšićevoj ulici.

"Efikasnom akcijom podgorička policija je ubrzo nakon izvršenja djela došla do saznanja da se izvršilac S.S. (32) udaljio sa lica mjesta taksi vozilom. Izvršena je blokada grada, te je nakon kraće pretrage terena S.S. lociran i lišen slobode", saopšteno je iz policije.

Kod njega je pronađen pištolj i municija.

Sa događajem je upoznata nadležna državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu.

Radoslavić je pogođen u predijelu leđa, kao i u nogu i hitno je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.