Zbog novih mjera kilometarska kolona na putu Nikšić-Podgorica
Foto: onogost.me

Zbog novih mjera kilometarska kolona na putu Nikšić-Podgorica

Građanima Nikšića od danas je, novim mjerama, zabranjen izlazak sa teritorije opštine, a detaljna kontrola potvrda uslovila je ogromne gužve na magistralnom putu za Podgoricu, javlja Onogošt.

Naime, jutros se na Bogetićima, gdje se obustavlja saobraćaj radi kontrole, stvorila velika kolona, te stoga preporuka građanima da krenu ranije na put nego uobičajeno.

Na Bogetićima se, inače, obustavlja saobraćaj radi kontrole, tokom zabrane putovanja između gradova zbog propisanih mjera.

Posjetimo, iz Uprave policije juče je saopšteno da će poseban akcenat biti na kontroli potvrda za kretanje iz gradova Crne Gore iz kojih je, novim mjerama, građanima tih gradova zabranjeno napuštanje teritorija tih gradova.

"Potrebno je da osobe, navedene u naredbi, imaju potvrde sa početkom važenja od 1. marta 2021. godine. Apelujemo na građane da poštuju propisane mjere Ministarstva zdravlja u cilju suzbijanja širenja koronavirusa te na taj način doprinesu dosljednom poštovanju usvojenih mjera i olakšaju rad pripadnika policije na terenu i izbjegnu izricanje kazni za kršenje mjera", poručili su oni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.