Damjanović: Aktuelna vlast za 3 mjeseca degradirala i urušila državni sistem(VIDEO)

Aktuelna vlast je za svega 3 mjeseca degradirala i urušila državni sistem koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore, ocijenila je Sanja Damjanović, nosilac liste Evropski tim za Nikšić.

Damjanović ističe da su "nas uspjeli preko noći zadužiti 750 miliona eura, i o tome obavijestili tvitom".

"Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta "srpski svet".Olako su likvidirali i ugasili crnogorski nacionalni i ekononski brend avio kompaniju Montenegro Airlines. Živimo u konstantnom strahu i tenzijama izazvanih nacionalističkim divlljaštvom.Ovo su samo neke od mnogih podlih zloupotreba, ali i elementarnog neznanja i nepoznavanja načina funkcionisanja državnog aparata od strane članova Vlade", navodi Damjanović.

Nikšić se dodaje ona, današ još jednom nalazi na braniku odbrane naše države.

"Lokalni izbori u našem gradu su prelomni momenat kad Crnu Goru moramo vratiti daljem razvoju, prosperitetu i evropskom putu napretka. Težnju ka takvom rezultatu oslikava raznolik sastav naše koalicione liste koja predstavlja Evropski tim za Nikšić.Nikšić će ostati svetionih društvenog razvoja naše države jer ćemo nastaviti da mijenjamo grad nabolje", zaključuje Damjanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.