PG: Priznala da je mužu zapalila stan

PG: Priznala da je mužu zapalila stan

Osnovni državni tužilac saslušao je Enu Milašinović, nakon čega je puštena da se brani sa slobode. Ona je priznala da je zapalila stan svog supruga Gorana Milašinovića.

“Osumnjičena je saslušana, priznala je krivično djelo i nakon saslušanja je puštena na slobodu jer ne postoje zakonski razlozi za njeno zadržavanje”, kazao je za Dan tužilac Vukas Radonjić.

Kako je objavljeno na Facebook stranici Službe zaštite i spasavanja, u požaru su izgoreli dnevna i spavaća soba.

“Na lice mjesta upućene su dvije posade sa šest vatrogasaca”, saopšteno je preksinoć iz Službe.

Podgorička policija uhapsila je Enu Milašinović zbog sumnje da je izazval a požar u stanu u Ulcinjskoj ulici br. 3, u naselju Gorica C.

“Stan je u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica i člana kriminalne grupe „Pink Panter“ Gorana Milašinovića, zvanog Mornar (41)”, saopštila je tada policija.

Policija i vatrogasne jedinice su na licu mjesta konstatovale veliku materijalnu štetu.

Požar je lokalizovan i spriječeno je širenje na druge stanove i objekte, kazali su nezvanično iz Uprave policije.

Nakon uviđaja na licu mjesta, preliminarnog nalaza vještaka za požare i eksplozije, utvrđeno je da u stanu podmetnut požar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.