Uhapšeni Predrag Jelušić, Rajko Barović, Aleksandar Tičić
Predrag Jelušić

Uhapšeni Predrag Jelušić, Rajko Barović, Aleksandar Tičić

Uhapšen direktor Morskog dobra Predrag Jelušić, zajedno sa Aleksandrom Tičićem, Rajkom Barovićem i drugim bivšim i sadašnjim funkcionerima tog javnog preduzeća.

To je na Tviteru saopštio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

"Bez obzira na sve prepreke, odlučna borba protiv korupcije se nastavlja!", napisao je Abazović.

U istoj akciji, prema nezvaničnim informacijama Vijesti, priveden je i Rajko Mihović, Ljubomirka Vidović i Zorica Šarenac. 

Na saslušanje su pozvani Boro Lazović, Ivan Kalezić, Selim Resulbegović, Đuro Marić i Aleksandra Ivanović Kalezić.

Svi su aktuelni ili bivši članovi Upravnog odbora Morskog dobra.

SDT ih sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja, a privedeni su u nastavku akcije u kojoj je krajem decembra 2020. godine uhapšen direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, rečeno je "Vijestima" iz vrha Uprave policije. 

Izvor iz istrage kazao je da je Tičić priveden jer je, u vremenu kada je JP Morsko dobro navodno nezakonito poslovalo, bio u Upravnom odboru tog preduzeća.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović objavio je na Tviteru da su uhapšeni Jelušić, Barović, Tičič i drugi bivši i sadašnji funkcioneri Morskog dobra.

Uhapšen direktor Morskog dobra Predrag Jelušić, zajedno sa Aleksandrom Tičićem, Rajkom Barovićem i drugim bivšim i sadašnjim funkcionerima tog javnog preduzeća!

Bez obzira na sve prepreke, odlučna borba protiv korupcije se nastavlja!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.