Ultra Crna Gora Budva: Računajte na nas ukoliko se u Budvi formira COVID bolnica
Budva

Ultra Crna Gora Budva: Računajte na nas ukoliko se u Budvi formira COVID bolnica

Ukoliko se u Budvi formira COVID bolnica, volonteri iz grupe Ultra Crna Gora Budva biće na raspolaganju za svaku vrstu pomoći. Iz ove grupe ističu da medicinski i radnici crvenog krsta nijesu sami u ovoj bespoštednoj borbi.

"Shvatajući realnost u kojoj živimo sve veće prisustvo korona virusa među stanovništvom Crne Gore, a posebno Budve, bezrezervno se stavljamo na raspolaganje Crvenom krstu Budva za svaku vrstu pomoći. Više puta smo govorili da patriotizam za nas nije samo voljenje Crne Gore, za nas patriotizam predstavlja pomoć svima kojima je ona potrebna, pogotovo u ovako složenom epidemiološkom trenutku. Ovo je momenat da zaboravimo na sve razlike među nama, da postanemo šampioni u borbi protiv pošasti koja nas gotovo godinu dana parališe, da postanemo šampioni u humanosti, šampioni u hrabrosti, šampioni u solidarnisti", saopšteno je iz grupe Ultra Crna Gora Budva.

Ističu da se danas patriotizam iskazuje poštovanjem zdravstvenih propisa, čuvanjem sebe i drugih od dalje infekcije.

"Naš patriotizam se nikada neće mjeriti riječima već djelima koja će učiniti da Crna Gora kao što joj priliči iz ovog boja izađe kao pobjednica kao što je činila kroz svoju slavnu istoriju. Na kraju molimo sve da poštuju preporuke ljekara da čuvaju sebe i druge, a medicinskom osoblju i crvenom krstu glasno poručujemo da u ovoj borbi za ljudske živote nijesu sami i da računaju na nas!", saopšteno je iz ove grupe.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.