Velja Nevolja i Marko Miljković uhapšeni dok su išli da spale vozila koja su koristili za krivična djela
Foto: Informer

Masovna hapšenja u Srbiji

Velja Nevolja i Marko Miljković uhapšeni dok su išli da spale vozila koja su koristili za krivična djela

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković uhapšeni su dok su išli da spale automobile koje su koristili za izvršenje krivičnih djela, saznaje "Blic".

Velja Nevolja, inače nekadašnji vođa navijačke grupe "Janjičari", a sadašnji vođa navijačke grupe "Principi" i jedan od ljudi koji je sarađivao sa crnogorskim "kavačkim klanom", uhapšen je na Rudniku oko 5 sati jutros u velikoj akciji policije i Bezbjednosno-informativne agencije.

Njegova desna ruka i najbliži saradnik Marko Miljković uhapšen je u isto vrijeme ali u Beogradu.

U velikoj akciji, pored Velje Nevolje i Miljkovića, uhapšeno je još 14 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršenja teških krivičnih djela, otmica i ubistava!

Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemjesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.