Osumnjičenima za planiranje likvidacije Kana određen pritvor

Osumnjičenima za planiranje likvidacije Kana određen pritvor

Srpskim državljanima Lazaru Iliću i Strahinji Savić danas je u podgoričkom Višem sudu određen pritvor zbog sumnje da su planirali likvidaciju Budvanina Marka Ljubiše Kana, potvrđeno je Pobjedi iz Višeg suda.

Ilić i Savić su uhapšeni u petak u Budvi na zaobilaznici u blizini gradskog groblja.

Ilića srpske vlasti potražuju zbog ubistva Aleksandra Šarca, koji je likvidiran u oktobru prošle godine u garaži TC Ušče u Beogradu.

Ljubiša je blizak škaljarskom klanu i barskoj kriminalnoj grupi koju je predvodio pokojni Alan Kožar.

Prema saznanjima Pobjede, kod Ilića, koji je lišen slobode u Budvi pronađeni su pištolj i telefon sa kripto zaštitom. Prema nekim informacijama, imao je falsifikovani pasoš.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.