Abazović: Nova Vlada da ispravi nepravdu prema Cetinju
Dritan Abazović

Čestitka povodom Dana Prijestonice

Abazović: Nova Vlada da ispravi nepravdu prema Cetinju

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Prijestonice Maji Ćetković, kao i svim građanima, 4. januar, Dan osnivanja Prijestonice Cetinje, navodeći da je obaveza Vlade da se na poseban način posveti njenom razvoju.

"Prijestonica je temelj Crne Gore i nit koja povezuje crnogorsku istoriju, kulturu i tradiciju. Ova generacija se ogriješila prema Cetinju i nova Vlada treba da stane na kraj takvom postupanju", poručio je Abazović.

Navodi da su do sada mnogi članovi Zakona o Prijestonici bili mrtvo slovo na papiru i da je njihova primjena osnov razvoja Cetinja.

"Izvanredan geografski položaj, kulturno-istorijsko nasljeđe, prirodna bogatstva dva nacionalna parka idealni su za razvoj privrede i turizma. Nevjerovatno je da, i pored svega toga, Cetinje danas predstavlja grad iz kojeg se odlazi. Na nama je da ispravimo tu nepravdu", zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.