Požar u marketu izazvao veliku materijalnu štetu(FOTO)
Foto: PV Informer

Pljevlja

Požar u marketu izazvao veliku materijalnu štetu(FOTO)

Požar na objektu marketa „Žitoprodukta“ u Pljevljima koji je izbio jutros ugašen oko 13 časova.

Usled požara koji je u ranim jutarnjim časovima zahvatio market „Žitoprodukta“ u ulici Oslobođenja na objektu je pričinjena velika materijalna šteta. Uništena je gotovo kompletna krovna konstrukcija objekta kao i dio robe koja se nalazila u magacinskom dijelu.

1346458224302858014975507318914041085994556n

Vatrogasci-spasioci su poslije šestočasovne borbe požar ugasili te spriječili da se požar proširi na prodajni dio objekta na kojem je takođe pričinjena šteta usled gašenja i prodiranja vode sa krovnog dijela.

Uzroke požara utvrdiće istraga koja će kako se očekuje biti obavljena tokom dana,prenosi PV Informer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.