Radulović se izvinio Pajoviću: Nesmotrenost koja nije imala za cilj da bilo koga uvrijedi
Đorđe Radulović

Lajkovao tvit u kome je ambasador Crne Gore u Kini Darko Pajović nazvan šišmišom

Radulović se izvinio Pajoviću: Nesmotrenost koja nije imala za cilj da bilo koga uvrijedi

Ministar vanjskih poslova Crne Gore Đorđe Radulović lajkovao je tvit u kome je ambasador Crne Gore u Kini Darko Pajović nazvan šišmišom.

Nakon što su to objavili pojedini mediji, Radulović se kasno sinoć izvinio Darku Pajoviću zbog lajka na tvitu, ističući da žali što je jednan njegov nesmotreni lajk usljed dinamične agende koju ima poslednjih nedelja, dobio publicitet u medijima.

"Posljednjih dana sam, možda, nedovoljno pažljivo, a isključivo sa ciljem da budem dostupniji građanima, lajkovao twitove upućene meni, kako bih stavio do znanja da sam pročitao objavu. Koristim priliku da se izvinim g-dinu Pajoviću i javnosti za ovu nesmotrenost koja nije imala za cilj da bilo koga uvrijedi. Nikada se ne bih podsmijavao ili rugao nekome, te mi ni ovdje nije bila namjera da uvrijedim gdina Pajovića", naveo je Radulović na Tviteru.

Istakao je da nije čovjek koji će vrijeđati bilo koga ili likovati kada neko odlazi sa funkcije.

"U narednom periodu, moje aktivnosti će biti publikovane isključivo preko naloga Ministarstva vanjskih poslova", kazao je Radulović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.