MC Stojan pozitivan na koronu
MC Stojan

MC Stojan pozitivan na koronu

Pjevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, pozitivan je na koronu, te je to otkrio svojim pratiocima na Instagramu i zamolio ih se čuvaju.

"A sad, ne tako lijepa slika nije me bilo duže vrijeme, ali zakačio sam koronu i vjerujte da mi je bilo jako teško. Prvi nisam shvatao ozbiljno, ali kada me je dohvatilo bukvalno me je slomilo. Molim vas da se čuvate i da smanjite kontakte na minimum. Moram da apelujem na ljude jer mnogi još uvijek ne shvataju koliko je ovo ozbiljno. Molim vas čuvajte se", napisao je on na popularnoj društvenoj mreži.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.