Pronađena torbica sa tragovima krvi u restoranu, čekaju se rezultati vještačenja
Ilustracija

Ubistvo u DG

Pronađena torbica sa tragovima krvi u restoranu, čekaju se rezultati vještačenja

Istražitelji čekaju nalaze vještačenja tragova krvi sa torbice koja je pronađena u danilovgradskom restoranu „Obala“ pored tijela ubijenog stražara Zorana Pavićevića (56), kako bi mogli da potkrijepe sumnje da je ubica Ivan Đurović (29) i riješe ovaj zločin.

Kako je Pobjedi potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, inspektori imaju određena saznanja koja ukazuju da je Pavićevića ubio Đurović i on je saslušan na te okolnosti.

Istražiteljima je ispričao da je bježao od policije zbog krađe i tvrdio da nema veze sa teškim zločinom.

Đurović se prekjuče predao policiji. On je inspektorima ponudio alibi koji se provjerava.

Preliminarni tragovi ukazivali su da je počinilac Đurović, ali policija još nije zvanično saopštila. Osumnjičeni je od ranije poznat istražiteljima po švercu droge, krađama i nasilju.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, ubica je više puta oštrim predmetom nanio smrtonosne povrede Pavićeviću po glavi i tijelu.

Na mjestu zločina pronađeno je više tragova i predmeta za koje inspektori vjeruju da će potkrijepiti sumnje da iza zločina stoji Đurović.

Tijelo Pavićevića pronađeno je u restoranu u utorak ujutro, 24. novembra.

Uviđaj je obavila viša državna tužiteljka Tanja Čolan-Deretić, po čijem nalogu je tijelo poslato na obdukciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.