Cetinjanin osumnjičen da je saučesnik u ubistvu Bojana Markovića
Ilustracija

Ubistvo u garaži

Cetinjanin osumnjičen da je saučesnik u ubistvu Bojana Markovića

Beograđanin L. T. (1998), koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP Srbije.

Načelnik Uprave kriminalističke policije, Dejan Kovačević, precizirao je da su, "u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L. T. (1998) iz Beograda, kao i D. K. iz Beograda i F. I. crnogorskog državljanina sa Cetinja, koji su vršili pripremu bjekstva na teritoriju Bosne i Hercegovine".

"Lice L. T. je direktni izvršilac navedenog krivičnog djela, lice D. K. je saizvršilac u navedenom krivičnom djelu, a uloga crnogorskog državljanina sa Cetinja će biti naknadno utvrđena", saopšteno je iz srpskog MUP-a.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju odlučnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala", poručio je Kovačević.

Ubijeni Mirković se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, ali i nedavno ubijenim Aleksandrom Šarcem, koji bio član međunarodne pljaškaške bande "Pink panteri", prenosi Pobjeda.

Navodno je Mirković je zajedno sa njim nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezu sa ubistvima koja su organizovali ubijeni Damir Hadžić i nestali Lazar Vukićević.

Damir Hadžić ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa vođom barskog klana bliskoj škaljarskoj ekipi, Alanom Kožarom. Vukićević je nestao prošlog mjeseca u Beogradu. Njegova porodica sumnja da je otet, ali ne isključuje se mogućnost da je ubijen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.