Brajović: Budva danas grad u koji se dolazi i u kojem se ostaje
Ivan Brajović

Čestitao Dan Opštine

Brajović: Budva danas grad u koji se dolazi i u kojem se ostaje

Povodom 22. novembra, Dana opštine Budva, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Budve čestitku.

“Dodatna valorizacija turističkih, ali i svih drugih potencijala koje budvanska opština ima, najbolji je garant boljeg života za sve stanovnike Budve", rekao je Brajović

Dodajući da je Budva danas grad u koji se dolazi i u kojem se ostaje, što na najbolji način pokazuje da je životni standard u vašem gradu na zavidnom nivou.

Budvanke i Budvani ne zaboravljaju one koji su 22. novembra 1944. godine svojim životima i herojskim činom donijeli Budvi slobodu. Današnja Budva, baš kao i prije 76 godina, mora istrajati u odbrani svojih antifašističkih temelja.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Budva”, naveo je Brajović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.