Budvanin uhapšen u Srbiji, osumnjičen za šverc 840 kg kokaina
ilustracija

Međunarodno traženo lice

Budvanin uhapšen u Srbiji, osumnjičen za šverc 840 kg kokaina

42-godišnji Budvanin M.L., međunarodno traženo lice, uhapšen je juče u Srbiji.

"Kroz višemjesečnu zajedničku akciju ciljanog traganja, službenika Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru kriminalističke policije  i Odsjeka za ciljane potrage MUP-a  Republike Srbije, u Srbiji je locirano i lišeno slobode međunarodno traženo lice M.L. (42) iz Budve, drzavljanin Crne Gore.", saopštila je Uprava policije.

M.L. se potražuje međunarodnom potjernicom INTERPOL-a Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, radi privođenja ovog lica Specijalnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

"On se sumnjiči da je imao konkretnu ulogu i bio član organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila 840 kilograma opojne droge kokain na brodu “Florida”.", saopšteno je iz UP.

“Florida” je zaplijenjena 2018. godine u Portugaliji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.