Ispituje se kako je sa papinog Instagrama lajkovana slika obnažene Brazilke

Ispituje se kako je sa papinog Instagrama lajkovana slika obnažene Brazilke

Vatikan istražuje kako je došlo do toga da je sa zvaničnog Instagram naloga pape Franje "lajkovana" slika provokativno odjevene brazilske manekenke.

Zvaničnik u Vatikanu rekao je danas da "lajk" nije potekao iz Vatikana i da oni rade u bliskoj saradnji sa Instagramom da dokuče ko je lajkovao tu sliku.

Papin zvanični Instagram nalog "franciscus" ima 7,4 miliona pratilaca ali on ne prati nikoga.

Ranije ovog mjeseca sa naloga "franciscus" prikazano je da je "lajkovana" slika Natalije Gariboto, brazilske manekenke na čijem su Instagram nalogu desetine slika nje u bikiniju i provokativnim pozama.

Na slici koja je "lajkovana" sa naloga "franciscus" ona je obučena kao učenica u kratkoj kariranoj mini suknji sa najlon čarapama i podvezicama kako se naslanja na školski orman.

Papa je jako prisutan na društvenim mrežama njegov nalog na Tviteru "Pontifex" svakodnevno šalje Tvitove dnevnih molitvi na raznim jezicima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.