Epilog tuče u kazinu: Uhapšen i Radović i Bjelopoljac
Ilustracija

Epilog tuče u kazinu: Uhapšen i Radović i Bjelopoljac

Policija je sinoć u Budvi, nakon spovedene kriminalističke obrade, zbog tuče u ugostiteljskom objektu i oružja uhapsila dvije osobe, Bjelopoljca D.Č. i Budvanina Boža Radovića Spartanca.

"Budvanska policija lišila je slobode D.Č. (48) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda na štetu B.R. (50) iz Budve, dok je B.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija", navodi se u saopštenju policije.

Dežurna služba je sinoć oko 20,10 obavještena da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do tuče i da je jedno lice povrijeđeno.

Na lice mjesta su izašli pripdnici policije i ekipa Hitne medicinske pomoći Budva, gdje su zatekli Radovića sa povredom u predjelu stomaka i grudi. On je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.

"Policijski službenici su došli do sumnje da je došlo do kraće prepirke između D.Č. i B.R. kojom prilikom je D.Č. britvom nanio manju ubodnu ranu B.R. u predjelu desne strane grudnog koša.

Pripadnici budvanske policije su tokom vršenja uviđaja u ugostiteljskom objektu pronašli torbicu u kojoj se nalazio pištolj marke „Zastava“ sa okvirom i devet komada municije.

Ustanovljeno je da oružje pripada B.R. i on je lišen slobode", saopšteno je iz policije.

Mediji su ranije javili da je Bjelopoljac D.Č. vrijeđao radnicu kazina, koju je Radović pokušao da zaštiti. Počela je svađa, koja je eskalirala kada je Bjelopoljac ranio Radovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.