Vremešni avanturista: Dekica (91) preživio nakon pada paraglajdera u okean

Vremešni avanturista: Dekica (91) preživio nakon pada paraglajdera u okean

Australijanac koji ima 91 godinu preživio je paraglajding nesreću i prošao samo sa nekoliko ogrebotina i modrica nakon pada u okean.

Njega su u nedelju uveče iz vode izvukli stanovnici mjesta Varivuda, sjeverno od Sidneja.

Hitna služba koja je pozvana na mjesto događaja pregledala je muškarca te ustanovila da ima samo nekoliko ogrebotina i modrica.

Ime vremešnog avanturiste nije objavljeno, ali su mediji objavili fotografije na kojima se vidi kako hoda preko stijena uz pomoć spasilaca, a lijeva noga mu je u zavojima.

Za sada se zna da je vitalni 91-godišnjak hospitalizovan u bolnici "Royal North Shore" u Sidneju gdje se obavljaju dodatni detaljni pregledi, prenosi portal "7news".

Policija je saopštila i da je njegov padobran izvučen iz mora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.