Oteo djevojku  i danima je tukao i mučio, pa joj polomio rebra
Foto: Profimedia

Oteo djevojku i danima je tukao i mučio, pa joj polomio rebra

Italijanska policija uhapsila je Srbina (30) zbog sumnje da je oteo 36-godišnju djevojku italijanskog porijekla, zatvorio je u seoskoj kući, a potom je danima mučio i tukao.

Kako prenose italijanski mediji, Srbin je djevojku oteo 14. oktobra i danima je držao zatočenu u seoskoj kući u blizini Ravene. Nesrećna žena je za to vrijeme nekoliko puta brutalno pretučena i maltretirana.

“Osumnjičeni se tereti da je žrtvu tukao gvozdenim šipkama i drvenim palicama, vezivao je električnim kablovima i nekoliko puta je pretukao. Na njenom tijelu ljekari su pronašli brojne povrede i modrice, a nesrećnoj ženi nasilnik je čak polomio i rebra”, pišu italijanski mediji.

Žrtva je danima trpjela torturu, sve dok je italijanska policija nije u subotu ujutru konačno oslobodila i prevezla u bolnicu. Nakon upada policije, osumnjičeni Srbin je pobjegao, ali je, na sreću, ubrzo priveden.

“Srbin je uhapšen nekoliko sati kasnije, kada je pokušao da se vrati u mjesto odakle je pobjegao. Na sreću, karabinjeri su otkrili njegov plan, pa su mu napravili sačekušu. Inače, u potragu za bjeguncem su se uključile čak i helikopterske ekipe”, piše portal Ilrestodelcarlino.

Osumnjičenom Srbinu su stavljene lisice na ruke i on bi ovih dana trebalo da bude saslušan u tužilaštvu. Njemu se na teret stavlja otmica, maltretiranje i nanošenje teških povreda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.