Vučević demantovao glasine: Ostajem u Orlandu
Nikola Vučević

Vučević demantovao glasine: Ostajem u Orlandu

Crnogorski koparkaški as Nikola Vučević demantovao je navode o njegovom trejdu u Golden Stejt.

Mediji su objavili da je Golden Stejt odlučan u namjeri da se ponovo uključi u borbu za tron, a uz povratak Stefona Karija i Kleja Tompsona, čelnici kluba žele da još pojačaju roster, te da je Nikola Vučević prvi pik koji će pokušati da uhvate "Ratnici".

Vučević je u emisiji "Basket magazin" na Televiziji Crne Gore poručio da ostaje u Orlandu te da nema namjeru da mijenja klub.

Crnogorski centar podsjetio je da je lani sa timom iz Floride potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Meni je ovdje dobro i mislim da možemo da napravimo još bolje rezultate. Naravno, ima još dosta posla i stvari koje možemo da poboljšamo, ali za sad sam ovdje zadovoljan i ne razmišljam o odlasku i promjeni sredine", kazao je Vučević.

Vučević je izrastao u jednog od najboljih centara NBA lige. Bio je učesnik Ol star spektakla, dva puta je uspio da odvede Orlando do plej-ofa.

Naš reprezentatvac je prošle sezone imao dobru statistiku. Prosječno je bilježio 19.6 poena, 10.9 skokova i 3.6 asistencija, a odličane partije je pružao na pet plej-of mečeva sa Milvokijem - 28 poena, 11 skokova i četiri asistencije po meču.

Portal RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.