Peković hospitalizovan zbog koronavirusa, diše uz kiseoničku potporu
Nikola Peković

Peković hospitalizovan zbog koronavirusa, diše uz kiseoničku potporu

Nikola Peković, bivši NBA košarkaš i nekadašnji predsjednik KK Partizan, zbrinut je u bolnici u Podgorici jer je pozitivan na koronavirus.

 Stanje snažnog Bjelopoljca (34)  koji ima jaku upalu na oba plućna krila j stabilno, a diše uz kiseoničku potporu. Do komplikacije zdravstvenog stanja je došlo nakon perioda izuzetno visoke tjelesne temperature.

" Nikola je od petka u podgoričkoj bolnici i diše apsolutno samostalno. Svi njegovi vitalni parametri što se tiče kiseonika potpuno su u redu. On je sve vrijeme stabilno, ali uz konsultacije sa ljekarima rečeno je da je bolje da ostane na praćenju u zdravstvenoj ustanovi. To je proces koji traje",  saopštila je porodica Pekovića, koja je demantovala da je Peković priključen na respirator, prenosi Pobjeda.

Peković je početkom godine preuzeo poziciju tim menadžera reprezentacije Crne Gore, što je njegov prvi posao u košarci nakon što je napustio funkciju predsjednika beogradskog Partizana i završio igračku karijeru u NBA ligi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.