Policija identifikovala vinovnike incidenta u Beranama
Foto: Plavgusinje.me

Policija identifikovala vinovnike incidenta u Beranama

Beranska policija je identifikovala četiri lica koja su juče u Beranama izazvala incident te o događajima obavjestili nadležna tužilaštva.

"Naime, policiji je juče oko 16,45 časova službenik privatnog obezbjeđenja, koje je vršilo obezbjeđenje fudbalsku utakmicu  između FK Jezero i FK Budućnost, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren te da su ih pripadnici tog obezbjeđenja u tome spriječili.

Policija je došla do saznanja da su nepoznata lica oštetila vozilo marke „VW Golf IV“ koje je bilo parkirano u blizini istočne strane stadiona", saopšteno je iz policije.

Policija je u kratkom roku identifikovala vinovnike ovog događaja i u službene prostorije privela S.J. (17), V.J. (21), M.C. (17) i A.T. (17).

"Policija je prikupila obavještenja i od oštećenog S.R. (29) iz Berana koji je nastanjen u Plavu, kao i od prisutnih svjedoka na navedene okolnosti", navode iz policije.

O događaju su kako se dodaje, obavješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon uvida u spise predmeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.