Nastavak izgradnje bulevara na Zlatici potvrda da DPS ispunjava obećanja
Izgradnja bulevara na Zlatici, Foto: Glavni grad

Bošković poručio

Nastavak izgradnje bulevara na Zlatici potvrda da DPS ispunjava obećanja

Izborom najpovoljnijeg ponuđača za nastavak izgradnje Bulevara Vili Branta na Zlatici, Odbor DPS-a Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja, naveo je Slobodan Bošković, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada .

"Pored gradnje višenamjenskog objekta sa primarnom djelatnošću Doma zdravlja i vrtića čija izgradnja ubrzo treba da počne i niza drugih manjih ali veoma važnih projekata koji olakšavaju svakodnevni život građana došao je na red i ovaj značajan infrastrukturni projekat", istakao je Bošković.

Riječ je o dionici od raskrsnice sa Mosorskom ulicom do kružnog toka odnosno do skretanja za auto put.

Bošković je naglasio da je bilo važno da se završi postupak koji je ostao na Zlatici u okviru završetka prve faze auto puta.

"Ovo je projekat koji dobija na značaju i koji pruža ne samo priliku ljudima sa sjevera da se bolje povežu sa glavnim gradom ili da odu na svoja imanja i vikendice, već ima i ekonomsku perspektivu. Posebno je ovaj projekat važan za razvoj i unaprjeđenje poslovanja na Zlatici, što je jedan od ciljeva uprave Glavnog grada. Takođe otvaraju se nove mogućnosti za investitore, koji ovo mogu viđeti kao priliku za širenje poslovanja što bi direktno značilo otvaranje novih radnih mjesta", pojašnjava Bošković i dodaje da je ova značajna investicija i vrijedan infrastrukturni projekat koji će znatno olakšati život stavovnika navedenog područja, ali i svih građana koji budu prolazili tom dionicom ili je koriste kao saobraćajnu vezu za druge gradove širom države.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.