Krivokapić u društvu Kavaje na pomenu Draži Mihajloviću?
Foto: Instagram/Patrota_mne_cg

Krivokapić u društvu Kavaje na pomenu Draži Mihajloviću?

Društvenim mrežama kruži snimak Ravnogorskog četničkog pokreta Brčko sa jednog od skupova pripadnika tog pokreta na kojem je navodno nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić ponovo u društvu osuđivanog teroriste Nikole Kavaje.

Snimak je iz 2008.godine sa događaja odavanja počasti i pomena fašisti Draži Mihailoviću, čiji je pokret samo u Crnoj Gori odgovoran za zvjerska ubistva oko 9.000 crnogorskih građana muslimanske vjeroispovijesti, zločin koji po broju žrtava prelazi genocid u Srebrenici.

Korisnici drušvenih mreža tvrde da je na snimku Krivokapić i ptaju se da li se opet tu našao slučajno.

120193216948789378962960164705501063187003n

Pitaju se i da li može Zdravko Krivokapić poslije svega da bude premijer svih građana Crne Gore?

Podsjetimo, Krivokapić je povodom snimka na kojem se vidi da je bio u kući Milete Pavićevića na Draču kada je dočekan srpski nacionalista i osuđeni terorista Nikola Kavaja, kazao da je autentičan, ali da je on tamo bio slučajno.  

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.