Tamo daleko usred Budve: Krivokapić proslavlja sa Davidovićem, Carevićem, Milačićem...(VIDEO)

Nosilac liste koalicije ,,Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić proslavio je juče u jednom restoranu kandidaturu za mandatara u društvu biznismena Miodraga Dake Davidovića, paroha grbaljskog Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića, ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića, predsjednika Prave CG Marka Milačića i novog predsjednika budvanske opštine Marka Bata Carevića.

Na videu koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se Krivokapić i Davidović dobro zabavljaju uz srpsku pjesmu ,,Tamo daleko“.

Na videu koji je uklonjen ubrzo nakon emitovanja čuje se repertoar restorana u kome su se puštale i crnogorske pjesme ravnopravno sa srpskim. 

Snimak je podijelio i portparol DPSa Miloš Nikolić uz komentar da se i na ovom događaju Krivokapić vjerovatno našao "slučajno" aludirajući na izjavu mandatara u najavi  da je snimak, na kojem se vidi da je bio u kući Milete Pavićevića na Draču kada je dočekan srpski nacionalista i osuđeni terorista Nikola Kavaja, autentičan, ali da je on tamo bio slučajno.

 

 

Društvenim mrežama kruži i snimak Ravnogorskog četničkog pokreta Brčko sa jednog od skupova pripadnika tog pokreta na kojem je takođe Krivokapić u društvu Kavaje, pitaju se korisnici društvenih mreža da li opet slučajno...

12006911012602389276746332248604835460188834n

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.