Muškarci rođeni u ovom znaku su loši u krevetu

Muškarci rođeni u ovom znaku su loši u krevetu

Horoskopski znak određuje brojne osobine, a seksualne vještine i ljubav prema seksu su definitivno neke od njih.

Neki horoskopski znakovi su naročito seksualni, darežljivi i pažljivi u krevetu, a neki od njih seks samo žele da odrade ili su u akciji jako sebični.

DJEVICA

Muškarci rođeni u znaku Djevice sigurno će vas razočarati u akciji. Djevice su često oni muškarci koji mnogo pričaju, a malo rade. Imaju razvijenu maštu, ali u krevetu dobijaju nula bodova.

RAK

Rakovi ne vole seks. Oni često izgledaju savršeno i partneru pridaju važnost, ali kada dođe do akcije - entuzijazam potpuno nestaje. Vole ugašeno svjetlo, ne vole eksperimente, a i usred akcije će jednostavno zaspati, piše Indeks.

BLIZANCI

Blizanci nisu nesigurni kada je u pitanju seks, ali su jednostavno sebični. Muškarci rođeni u ovom znaku nisu pretjerano zabrinuti oko partnerke u krevetu i rade sve za svoj užitak, dok im njen i nije pretjerano važan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.