Podgorica: 14-godišnjak polomio staklo na vozilu i otuđio ga
Ilustracija

Podgorica: 14-godišnjak polomio staklo na vozilu i otuđio ga

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su zbog četiri teške krađe lišili slobode jednu osobu, dok su protiv jednog maloljetnog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog krađe motornog vozila.

"Kako se sumnja, maloljetni L.H. (14) polomio je staklo na motornom vozilu i otuđio ga. Efikasnim operativnim radom podgorička policija je identifikovala počinioca, nakon čega je lociran sa otuđenim vozilom i protiv njega je podnijeta krivčna prijava", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog četiri teške krađe slobode je lišen D.Lj. (41) iz Podgorice koje je, kako se sumnja, izvršio na štetu više fizičkih i pravnih lica iz Glavnog grada.

"Sumnja se da je ova krivčna djela izvršio na način što je tvrdim predmetima lomio zadnja stakla na motornim vozilima iz kojih je otuđivao lične stvari, mobilne telefone, lap topove, torbice sa novcem i ličnim dokumentima", kazali su iz UP-a.

On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.