Mešihat Islamske zajednice: Pljevlja su vraćena u ratna i zlokobna vremena, pristalice opozicije akteri incidenata
Opština Pljevlja

Pozvali Abazovića da dođe u Pljevlja prije nego što bude kasno

Mešihat Islamske zajednice: Pljevlja su vraćena u ratna i zlokobna vremena, pristalice opozicije akteri incidenata

Mešihat Islamske zajednice Pljevlja obratio se Dritanu Abazoviću, lideru koalicije “Crno na bijelo”, ističući da u Pljevljima vladaju haos, bezakonje i mržnja prema pripadnicima nacionalnih manjina.

Iz Mešihata Islamske zajednice su kazali da se mržnja valja ulicama grada od strane pristalica opozicije koji proslavljaju izbornu pobjedu.

"Pljevlja su vraćena u 1992. godinu, koju pamtimo po teroru nad pljevaljskim i mještanima Bukovice muslimanima, ubistvima, fizičkim i napadima na imovinu, uvredama, javnim poniženjima”, navodi se u saopštenju.

Oni su Abazovića pozvali u Pljevlja, prije nego, kako su naveli, bude kasno.

“Uvjerite se u opisano stanje i odgovorite građanima je li ovo planirani epilog predizborne kampanje koju ste vodili sa Vašim političkim partnerima”, navodi se u saopštenju Mešihata Islamske zajednice Pljevlja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.